Pályázatok / Védőnői szolgálati lakás felújítása

Védőnői szolgálati lakás felújításaVédőnői szolgálati lakás felújítása

Önkormányzatunk a település központi részén elhelyezkedő védőnői szolgálati lakás
épületrészt újította fel a pályázati forrásból. A felújítás elsősorban a homlokzati
nyílászárók cseréjére és a beltéri ajtókra, belső villamos és vízvezeték szerelésre, fürdőszoba korszerűsítésére és az utcai homlokzat felújítására terjed ki.
Önkormányzatunk célja ezzel a projekttel is a település népességmegtartó erejének növelése, a fiatalok helyben tartása, az elvándorlás visszaszorítása. Önkormányzatunk évek óta komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a településünkön élők hozzájussanak az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz és közszolgáltatásokhoz, továbbra is fent tudja tartani a jelenleg elérhető szolgáltatásokat, úgymint óvoda, alsó tagozatos általános iskola, helyi főzőkonyha és a helyben megtalálható védőnő. Ennek köszönhetően településünk vonzó lett a fiatalok, beköltöző családok és letelepedni vágyók körében. A pályázat során a helyben lakó és az önkormányzat alkalmazásában álló védőnő által használt szolgálati lakást újítottuk fel.

A kötelező nyilvánosság és tájékoztatás biztosítására a település közigazgatási határarait jelző településnév táblákra Magyar Falu Program falutáblákat helyeztünk ki, a szolgálati lakás homlokzatára pedig projekttáblát helyeztünk el a kötelező elemekkel. A település honlapján (www.uraiujfalu.hu) tájékoztatást tettünk közzé a projektről.

A támogatási összeg 30.894.877. Ft volt.


« Vissza az előző oldalra!

Uraiújfalu Községi Önkormányzat - Magyar