Pályázatok / Kommunális eszköz beszerzés

Kommunális eszköz beszerzésKommunális eszköz beszerzés

Uraiújfalu Községi Önkormányzat kisebb eszközök,gépek beszerzését tervezte a projekt során a rendezett közterületek kialakításának és megtartásának és a hatékonyabb munkavégzés érdekében.
Uraiújfalu Községi Önkormányzat a rendezett településkép kialakításának és
megtartásának érdekében évek óta tartó erőfeszítéseket tesz. Meggyőződésünk, hogy a rendezett településkép, az élhetőbb település által nő a kistelepülések
népességmegtartó és népességnövelő ereje, a fiatalok helyben tartásának esélye is nő.
A településen több közterület, zöldterület biztosítja a kikapcsolódási lehetőségeket helyben minden korosztály számára. Található Uraiújfaluban játszótér, rendezvénytér, Millecentenáriumi emlékpark, kis és nagypályás futballpálya. Településünkön 2 db köztemető is található. E területek folyamatos karbantartása állandó munkát ad az önkormányzati alkalmazottaknak.

A projekt során beszerzett eszközök: 1 db egyedi pótkocsi a meglévő erőgéphez, 1 db fűgyűjtős traktor, 1 db benzines láncfűrész, 1 db benzinmotoros fűkasza, 1 db benzines lombfúvó/szívógép, 1 db magasnyomású mosó, 1 db akkus gyomeltávolító, 1 db fúró-csavarozó mobilműhely, 1 db sarokcsiszoló gép.

A támogatási összeg: 5.110.988.- Ft.


« Vissza az előző oldalra!

Uraiújfalu Községi Önkormányzat - Magyar